"We beseffen ons 24/7 dat onze kwaliteit moet bijdragen aan úw succes."


Missie

Hilmar Industries biedt hoogwaardige totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers door een klantgerichte projectmatige aanpak.
Door proactief met onze klanten mee te denken, onze kennis en ervaring te delen en de combinatie aan bewerkingen die wij kunnen bieden zijn wij in staat complete modules en systemen te leveren.
Om optimale kwaliteit aan onze opdrachtgevers te bieden investeren wij doorlopend in goede en resultaatgerichte medewerkers, vernieuwende processen en de beste productie middelen.


Ervaar de toegevoegde waarde

Shaping Perfection. Het waarmaken van deze belofte vereist vakmanschap. Kennis en kunde gecombineerd met een sterk gevoel van verantwoordelijkheid: het besef dat onze kwaliteit moet bijdragen aan úw succes. Vakmanschap is ook de ‘drive’ om het onderste uit de kan te halen. Door kwaliteit te leveren tot in het allerkleinste detail. Door te investeren in goede en resultaatgerichte medewerkers, vernieuwende processen en innovatieve productiemiddelen. Neem de proef op de som en ervaar de toegevoegde waarde van Hilmar!
 

De Professionals van Hilmar

Shaping Perfection is mensenwerk. Maar wie zijn die mensen? We stellen graag een aantal collega’s aan u voor.

Duurzaam ondernemen

Voor de overgang naar een duurzame samenleving zijn nieuwe oplossingen nodig.