TIV Hardenberg

Hilmar Industries nodigt u van harte uit om ons te bezoeken op de Technische Industriële Vakbeurs. We nemen graag de tijd om u bij te praten over de ontwikkelingen binnen Hilmar Industries en om onze visie voor de toekomst uiteen te zetten. In februari heeft Hilmar haar dienstverlening en productiefacilteiten uitgebreid met de aanschaf van een Doosan Puma 700L.

Hilmar biedt continu onderscheidend vermogen en innovatiekracht. Twee grootheden die essentieel zijn om marktaandeel te behouden en te vergroten. Het zijn kwaliteiten waarmee u doeltreffend op de snel wisselende wensen van consument en business to business klant kunt inspelen. En dat moet ook, want door de voortdurend veranderende vraag vanuit de markt en de snelle veranderingen in techniek worden de levenscycli van producten en processen steeds korter. Adequaat reageren op deze veranderingen is fundamenteel. Het is dé manier om nieuwe kansen te verzilveren. Wij helpen u graag. Met kennis, kunde en een up to date machinepark. En met passie voor perfectie!

Tijdens de TIV nemen we graag de tijd om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u tijd willen reserveren neem dan gerust contact met ons op.

Arnold van de Wetering en Konny Vinke - Aust

Hilmar Industries wordt op de TIV vertegenwoordigt door Arnold van de Wetering en Konny Vinke - Aust.

Arnold van de Wetering
tel. +31 (0)6 51031944
mail

Konny Vinke - Aust
tel. +31 (0)6 18835205
mail

CNC Frezers (met programmeer ervaring)

Voor onze vestiging in Hoogeveen zijn wij op zoek naar:

CNC Frezers (met programmeer ervaring)

Hilmar Industries BV is al 45 jaar een nationaal en internationaal opererende zelfstandige onderneming die als allround toeleverancier in de industrie werkzaam is. Onze hoofdactiviteiten bestaan uit engineering, mechanisch bewerken, lassen (ook onder keur), assembleren en reviseren van enkel stuks onderdelen tot complete machines. Hilmar Industries BV is gevestigd in Hoogeveen en Wapenveld waar ruim 60 medewerkers werkzaam zijn. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen waardoor we flexibel op de vraag van onze klanten kunnen inspelen. Er is sprake van een collegiale werksfeer waarbinnen veel ruimte bestaat voor eigen inbreng en vakmanschap. Functieomschrijving: Wij bieden een uitdagende functie waarbij de nadruk ligt op het instellen van machines voor de productie van kleine en grotere series. Het zelf programmeren en uitmiddelen van las- en gietdelen met als eerste vereiste Heidenhain programmeren en minimaal 5 tot 10 jaar ervaring hiermee. Je werkt zelfstandig en inventief en streeft er altijd naar om tot een zo efficient mogelijk verspaningsproces te komen.

Functie-eisen:
• MBO werk- en denkniveau;
• Afgeronde BOL 4 opleiding Metaal- of werktuigbouwkunde of BB:-2 verspaning;
• Enige jaren werkervaring aan een CNC bank;
• Ruime ervaring in het programmeren van machines met een Fanuc of Heidenhain besturing;
• Flexibele instelling;
• Bereidheid om in meerploegendienst te werken.

Dienstverband:
Vast, 40 uur.

Solliciteren:  
Uw sollicitatie kunt u, per voorkeur via e-mail, richten aan mevrouw J. Lubbers.