"Vakwerk van de bovenste plank"

Wij zijn op zoek naar een Productiemanager (junior)

Als (junior) Productiemanager ben jij de rechterhand van de (senior) productiemanager. Je bent (mede)verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Daarbij zullen de werkzaamheden zeer divers zijn. Zo draag je bij aan de zorg voor de kwaliteit en voortgang van de verschillende orders. Daarnaast denk je mee in de aanpak, planning, organisatie en uitvoering van offertes en projecten. Naast het directe contact met de (senior) productiemanager heb je contact met diverse professionals binnen onze organisatie.
 
Functie-eisen, kwaliteit en vaardigheden:
-    Afgeronde technische MBO- 4 / HBO niveau studie, bij voorkeur in werktuigbouw of soortgelijk.
-    Beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
-    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.
-    Commerciële instelling
-    Teamspeler.
-     Beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent klantgericht.

Solliciteren?
Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Denk je dat jij de juiste persoon bent om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan jouw motivatiebrief en CV voorzien van een pasfoto naar: m.haar@hilmarbv.com

 

Comfortabele werkomgeving

Alle ruimte om je te ontwikkelen. Prima werksfeer. Dát is Hilmar. Met tachtig mensen zijn we elke dag verantwoordelijk voor vakwerk van de bovenste plank. Interactie, kennis en inzicht en opleidingsniveau vormen de basis vormen voor het strategisch partnerschap met onze opdrachtgevers. Het is de bevlogenheid en teamgeest van onze medewerkers die er (samen met de aanwezige toptechnologie) voor zorgt dat Hilmar Industries continue innoveert en haar voorsprong in de markt weet te borgen. Wij zijn regelmatig op zoek naar vakmensen die het beste uit zichzelf én uit hun collega’s willen halen. Mensen die niet tevreden zijn met half werk, maar voor goud gaan!

Hilmar TalentAcademy >

Hilmar zoekt CNC Frezers (met programmeer ervaring)

Voor onze vestiging in Hoogeveen zijn wij op zoek naar:

CNC Frezers (met programmeer ervaring)

Hilmar Industries BV is al bijna 50 jaar een nationaal en internationaal opererende zelfstandige onderneming die als allround toeleverancier in de industrie werkzaam is. Onze hoofdactiviteiten bestaan uit engineering, mechanisch bewerken, lassen (ook onder keur), assembleren en reviseren van enkel stuks onderdelen tot complete machines. Hilmar Industries BV is gevestigd in Hoogeveen en Wapenveld waar ruim 60 medewerkers werkzaam zijn. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door korte lijnen waardoor we flexibel op de vraag van onze klanten kunnen inspelen. Er is sprake van een collegiale werksfeer waarbinnen veel ruimte bestaat voor eigen inbreng en vakmanschap. Functieomschrijving: Wij bieden een uitdagende functie waarbij de nadruk ligt op het instellen van machines voor de productie van kleine en grotere series. Het zelf programmeren en uitmiddelen van las- en gietdelen met als eerste vereiste Heidenhain programmeren en minimaal 5 tot 10 jaar ervaring hiermee. Je werkt zelfstandig en inventief en streeft er altijd naar om tot een zo efficient mogelijk verspaningsproces te komen.

Functie-eisen:
• MBO werk- en denkniveau;
• Afgeronde opleiding Machinaal verspanen / programmeren op minimaal BOL/BBL niveau 2;
• Enige jaren werkervaring aan een CNC freesbank;
• Ruime ervaring in het programmeren van machines met een Fanuc of Heidenhain besturing;
• Het zelfstandig kunnen in- en omstellen van de CNC freesbank, incl. het programmeren;
• Flexibele instelling;
• Bereidheid om in meerploegendienst te werken.

Dienstverband:
Vast, 40 uur.

Solliciteren:  
Uw sollicitatie kunt u, per voorkeur via e-mail, richten aan G.Sikken@hilmarbv.com.
 
Hilmar Industries BV
Mevrouw G. Sikken
Lindberghstraat 6
7903 BN Hoogeveen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wat onze medewerkers over Hilmar zeggen